INTERIEURONTWERP | INTERIEURADVIES

Wat zijn de functies van de diverse ruimtes, wie maken er gebruik van, wat wil een bedrijf uitstralen, hoe kan een ruimte het meest optimaal worden ingedeeld, wordt het Nieuwe Werken toegepast.…

Al deze informatie wordt tijdens een intakegesprek verzameld en samen met de wensen van de opdrachtgever en mijn ideeën uitgewerkt tot een basis interieurontwerp. CLIC adviseert over de indeling van ruimtes en ontwikkelt een interieurconcept dat aansluit bij de identiteit van het bedrijf. Werknemers presteren beter in een ruimte die aansluit bij hun activiteiten. Daarnaast worden klanten verrast door de uitstraling van het bedrijf. De sfeer in een bedrijf moet passen bij de huisstijl. CLIC adviseert en ontwerpt een doordachte indeling in 2D en 3D, aangevuld met een lichtontwerp, kleuradvies, een materialenplan en een sfeerimpressie.

 

LICHTONTWERP | LICHTADVIES

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor het welzijn van de werknemer in een bedrijf. Licht draagt daar aan bij. (Biodynamsiche) verlichting zorgt voor betere concentratie, prestatie, alertheid, stemming en gezondheid. In overleg met de opdrachtgever ontwerpt CLIC een lichtplan dat voldoet aan de wensen van het bedrijf en de NEN-norm voor werkplekverlichting. Het lichtontwerp kan zowel in 2D als in 3D met lichtscenes en een lichtberekening gemaakt.

Naast het ontwikkelen van een compleet interieurconcept is het natuurlijk ook mogelijk om advies op maat te vragen voor één bepaalde ruimte of voor één bepaalde specialisatie, zoals een interieurontwerp |  lichtontwerp |  kleuradvies |  materialenplan en/of sfeerimpressie.